Reklama Profesionale – Immense Gold

banners1

Arsyet pse të reklamojme?

Radio , mjeti me popullor i reklamimit

Spoti juaj e prezanton me thjeshte idene e Biznesit tuaj

I aksesueshem ne cdo qytet dhe nga cdo pajisje dixhitale.

Reklami juaj ne Radio Kontakt. Do te trasmetohet 2 here ne dite. Ne orare te percaktuar.

1 ne mengjes & 1 ne darke. Orarin per secilen e vendosni ju.

Reklama juaj do te shfaqet ne website tona ne versionin desktop dhe mobile e aksesueshme per te gjithe klientet:

Baneri prezantohet ne 7 lloj formash ku  e cila mund te jete nje foto ose nje GIF (foto ne levizje).

Arsyet pse të reklamojme?

Reklamimi ne Web eshte i shpejte, fleksibel dhe i monitorueshem

Klientet mund te aksesojne tek reklama juaj me nje klik

Shisni me lehte produktin apo sherbimin tuaj

Website Tona

Immensebusiness.com

immensebusiness.com – Ky eshte website ku mund te krijoni nje vetrine per te shfaqur ate qe biznesi juaj prodhon apo shet. Pas krijimit te vetrines ju mund te shikoni ne cdo moment te dites sa persona kane shikuar reklamen tuaj.

Immense.al

Immense.al – eshte nje platforme ecommerce marketplace  qe operon ne Shqiperi dhe Kosove qe do ju sherbeje per shitjen e produkteve dhe sherbimeve tuaja ne te gjithe territorin mjafton qe klienti te porosise produktin ne sigurojme qe ky produkt i shkon ne shtepi fale kompanive tona te transportit , Kompanite e Transportit.

Ofertapune.al

Ofertapune.al – eshte nje portal punesimi. Punesimi me i lehte se kurre. Regjistrohuni si kandidat ose si punedhenes. Zbuloni ofertat e perditshme te punesimit nga kompanite me prestigjoze te lidhura me ne.

Agjensiokazione.al

AgjensiOkazione. Shitje Blerje Pronash ne te gjithe Shqiperine. Perfitoni backlink ne agjensiokazione.al.

Horoskopisot.al

Horoskopisot.al – Nje website I dedikuar astrologjise dhe parashikimit te fatit per shenjat e zodiakut qe ka me se shumti nje audience femerore te cilat kane nje interest e vecante. Ky website eshte aktualisht ne gjuhen angleze por se shpejti do ta kemi ne gjuhen shqiptare, italiane, spanjolle dhe shume te tjera pasi eshte studiuar per nje treg internacional. Ketu do te qarkullojne banerat e reklamimit te biznesit tuaj shqip ose nese deshironi dhe anglisht. Ketu mund te fitoni backlink per website tuaj.

Shiko.cc

Shiko.cc – Eshte nje platforme argetimi qe grumbullon te gjitha grupmoshat ne nje te vetme. Qellimi i ketij website eshte dhenia e kenaqesise klienteve dhe eshte perfekte per videoreklama per biznesin tuaj. Ketu mund te vendosim foto, baner dhe video reklame per ju. Perfitoni nje backlink nga ky website!

Egjen.com

Egjen.com – nje website I fokusuar ne te rejat me te fundit ne boten e teknologjise dhe elektronikes te cilat kane target grupmoshat e reja. Nje mundesi e mire per njohjen e biznesit tuaj tek te rinjte me ane te banerave te reklamave, postimeve rreth produkteve tuaja apo sherbimeve.  Bota e teknologjise ka nje porte te re plot inovacion ne kete website.

Mepyet.al

Mepyet.al –  eshte nje forum pyetjesh dhe pergjigjesh. Forumi eshte ne dispozicion per te gjithe studentet e IT, programimit, matematikes, fizikes dhe me gjere. Ne kete  forum studentet bejne  pyetje dhe marrim pergjigje nga studentet e tjere te forumit pra grupmoshat e ketij website jane te rinjte. Ketu do te shfaqen banerat e bizneseve tuaja

Arsyet pse të reklamojme ?

Reklamimi ne App eshte me efikas.

90% e kohes shpenzohet neper applikacione

Nje mundesi plus per rritjen e reputacionit tuaj

Reklamim ne Rrjetet Sociale
Websitet Rrjetet Sociale
Immense.al
Ofertapune.al
Immensebusiness.com
Horoskopisot.al
Shiko.cc
Egjen.com
Mepyet.al

Sherbime Speciale nga Immense Business

null
Postim tek te gjitha faqet tona qe flet per ju, sherbimet tuaja, historikun tuaj.Rrisim imazhin e dyqanit tuaj ose biznesit tuaj
null
Postim Special  ne lidhje me sherbimin tuaj. Flasim me detaje (Foto & Video) per aktivitetin tuaj duke prekur te gjitha tematikat rreth saj. Normalisht me ndihmen e eksperiences tuaj.
null
Postim per nje produkt specifik qe keni deshire te shisni sa me shume. Ne do te flasim dhe komentojm per ate produkt. Do shpjegojme me detaje sesi funksionon (Foto/Video) *Reviews-Vleresime*

TOP Bizneset

Immense , Reklama Profesionale Immense Business