Radio Kontakt

verifikuar

Radio Kontakt kenaqesia e dites tuaj

me tipare

E Hënë

09:00 - 15:00

E Marte

09:00 - 15:00

E Mërkurë

09:00 - 15:00

E Enjte

09:00 - 15:00

E Premte

09:00 - 15:00

E Shtunë

Mbyllur gjithë ditën

E Diel

Mbyllur gjithë ditën

“Radio Kontakt” është një radio vendore në Tirane, Shqiperi . Radio Kontakt u licencua nga Këshilli Kombëtar i Radios dhe Televizionit më 1993. Radio jone transmeton në 89.3 MHz dhe ka përmbajtje të pëzjerë informative dhe argetuese, perfshin reportazhe, diskutime kulturore dhe muzikë. Radio Kontakt është një nga stacionet më të famshme në internet radio në Shqipëri.

Ky biznes nuk ka oferta për t'u shfaqur.

Na dërgoni një mesazh

Ju mund te blini produkte duke vizituar webin me te madh ne Shqiperi/Kosove per Shitje & Blerje Online.
Immense

Oferta Punesimi

Ky Biznes nuk ka asnjë postim ende.

WhatsApp Na Kontaktoni